Check uw pensioen!

Op 7, 8 en 9 november vindt de 13e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens de Pensioen3daagse wordt er extra aandacht besteed aan pensioen.

Veranderingen in uw privé- of werksituatie

Verandert uw privé- of werksituatie? Deze veranderingen hebben vaak ook invloed op uw pensioen.

Pensioen lijkt voor veel mensen vaak ver weg. Toch is uw pensioen dichterbij dan u denkt. Misschien bent u begonnen met een nieuwe baan? Heeft u plannen om te gaan samenwonen of trouwen? Of heeft u net uw droomhuis gevonden? Dit soort belangrijke momenten kunnen direct gevolgen hebben voor uw pensioen. Wees er dus snel bij!

Natuurlijk zijn er ook andere momenten in uw leven wanneer u mogelijk actie moet ondernemen. Pensioen is door uw hele leven heen actueel.
Kijk daarom op: https://www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse/check-je-pensioen/

Hier ziet u precies welke momenten dit zijn. Ook vindt u hier meer informatie en nuttige tips.

Foto: Pexels.com