Bezoekt u onze pensioenbijeenkomst?

Pensioenfonds Geveke beheert uw pensioen. Wij doen dat op een zo zorgvuldig mogelijke manier. Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe het met ons pensioenfonds gaat en wat de actualiteiten zijn rondom het Pensioenakkoord.

In januari 2023 organiseert Pensioenfonds Geveke een pensioenbijeenkomst om u persoonlijk te ontmoeten en in circa een uur een update te geven hoe ons pensioenfonds ervoor staat.

Bent u erbij?

Wij nodigen u graag uit voor de bijeenkomst op 26 januari 2023 bij Pon Power in Papendrecht.

De bijeenkomst start om 13.30 uur.

Adresgegevens Pon Power: Ketelweg 20, 3356 LE Papendrecht.

Let op: Op het terrein van Pon Power is mogelijk niet voldoende parkeergelegenheid. Wij raden u daarom aan in de buurt van Pon Power uw auto te parkeren.

Aanmelden

Wij vernemen graag vooraf of u bij de bijeenkomst aanwezig bent. Wilt u uiterlijk een week vóór de bijeenkomst aan ons doorgeven of wij u mogen verwelkomen? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected].

Uw gegevens worden gebruikt om te controleren of u deelnemer of pensioengerechtigde bent van Pensioenfonds Geveke. Uw naam wordt gedeeld met Pon Power voor controle en veiligheid. Na de bijeenkomst vernietigt Pon Power de door ons ontvangen gegevens. Kijk voor meer informatie over hoe wij persoonsgegevens verwerken, in onze Privacyverklaring.

Graag tot ziens in januari bij de bijeenkomst!

Foto: Pexels.com