Tevredenheidsonderzoek van Pensioenfonds Geveke

Bent u deelnemer geweest of een pensioengerechtigde van Pensioenfonds Geveke, dan ontvangt u deze week per post een uitnodiging om mee te doen aan ons tevredenheidsonderzoek. Met uw inbreng kunnen wij onze diensten afstemmen op uw behoeften.

Pensioenfonds Geveke wil zich blijven verbeteren op het gebied van communicatie en dienstverlening. Om dit te kunnen doen, is het voor ons belangrijk om te weten hoe u als gewezen deelnemer of pensioengerechtigde van ons pensioenfonds onze communicatie en dienstverlening ervaart.

Het onderzoek

Wij hebben een digitale vragenlijst gemaakt die u kunt invullen. In de vragenlijst kunt u uw mening geven over verschillende onderdelen van onze communicatie en dienstverlening. Hiermee geeft u ons meer inzicht in onze verbeterpunten. De link naar het tevredenheidsonderzoek vindt u in de uitnodiging die u per post ontvangt.

Foto: Pexels.com