Video jaaroverzicht

In deze tijd met financiële onzekerheden kunnen wij ons voorstellen dat u zich afvraagt hoe het met ons pensioenfonds gaat. Hoe staat het pensioenfonds er financieel voor? Wat betekent het Pensioenakkoord straks voor mij?

Wij geven u graag jaarlijks persoonlijk een update over de actualiteiten rondom het pensioenfonds. Door de huidige maatregelen rondom het coronavirus, hebben wij ervoor gekozen om dit jaar geen fysieke bijeenkomst te organiseren. Toch willen wij u graag bijpraten over hoe het jaar 2020 is verlopen, hoe het pensioenfonds ervoor staat en wat ons te wachten staat. Dit doen wij dit jaar door middel van een video.

Wij nodigen u van harte uit om onderstaand video jaaroverzicht te bekijken. Wilt u de video liever in een groter formaat bekijken? Klik dan hier.

Video jaaroverzicht Stichting Pensioenfonds Pon

Foto: Pexels.com