Gepensioneerd en een zorgverzekering via Pon

Pon vindt aandacht voor gezondheid belangrijk. Daar hoort ook een goede zorgverzekering bij. Pon werkt ook in 2022 weer samen met twee collectieve zorgverzekeraars: ONVZ en Zilveren Kruis. U als gepensioneerde van Geveke kunt ook kiezen voor een collectieve zorgverzekering via Pon.

Samen met ONVZ en Zilveren Kruis heeft Pon een aantrekkelijk aanbod gemaakt. Twee zorgverzekeraars die niet alleen topservice bieden als u zorg nodig heeft, maar die u ook helpen om u gezond en fit te voelen. Speciaal voor de werknemers én gepensioneerden van Pon, met mooie kortingen en interessante extra’s.

Premie berekenen

Bent u benieuwd wat de premie is voor de collectieve zorgverzekeringen voor u als gepensioneerde van Pon? Via de websites van ONVZ en Zilveren Kruis kunt u een pakket samenstellen en uw premie berekenen. Kies hierbij als Pon werkgever: Pon Gepensioneerden.

Overstappen, vragen of meer weten?

Als u vragen heeft over de collectieve zorgverzekeringen via Pon, neem dan contact op met ONVZ of Zilveren Kruis.

Foto: Pexels.com