Help ons met het verbeteren van de communicatie

Vindt u het leuk om mee te denken over het verbeteren van onze communicatie? Dan zijn wij bij Pensioenfonds Geveke op zoek naar u! Wij willen graag weten of onze informatie duidelijk is en aan uw wensen voldoet. U als deelnemer van ons pensioenfonds kunt ons daarbij helpen door plaats te nemen in ons klantenpanel.

Wat is het klantenpanel?

Het klantenpanel bestaat uit deelnemers die pensioen bij ons opbouwen of hebben opgebouwd en gepensioneerden van Pensioenfonds Geveke. Het klantenpanel wordt ingezet om de vorm en inhoud van bestaande en nieuwe communicatiemiddelen te beoordelen.

Hoe werkt het klantenpanel?

Als lid van ons klantenpanel vragen wij u ongeveer 3 keer per jaar om uw mening. Dit doen wij bijvoorbeeld door u een vragenlijst te laten invullen en door met de leden van het klantenpanel in gesprek te gaan over een communicatiemiddel. Uw feedback gebruiken wij vervolgens om onze communicatie te verbeteren.

Aanmelden voor het klantenpanel

Bent u deelnemer bij ons pensioenfonds of ontvangt u een pensioenuitkering van Pensioenfonds Geveke? Dan kunt u zich aanmelden voor het klantenpanel door uw naam, adres en telefoonnummer door te geven via [email protected].

Heb je nog vragen?

Als er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op via [email protected].